gastronomion
Σελίδα για τη γαστρονομία και τον πολιτισμό
Σελίδες
(Μετακίνηση σε …)
▼
Η ΚΟΡΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΜΑΣ
›
PROSCUTΤO DI PARMA: ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 17.10.2015 Η Ιταλία παράγει πολλά επώνυμα προϊόντα, αυτό όμως που στη κυριολεξία έ...
Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑ
›
Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ... 7/06/2015 Η γλυκιά μας ντομάτα θεωρείται ένα από τα βασικότερα συστατικά της μεσογειακής διατροφής, αποτελεί...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (Amatriciana)
›
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ 5/06/2015 Η σάλτσα Amatriciana ή matriciana είναι μια παραδοσιακή ιταλική σάλτσα ζυμαρικών ...
ΤΑΛΑΓΑΝΙ
›
ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 4/06/2015 Το ταλαγάνι είναι χειροποίητο παραδοσιακό τυρί που παράγεται από 100% ελληνικό αιγοπρό...
TA ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
›
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΕΝΑ ΕΥΓΕΝΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΟ 17.05.2015 Αυτό το εξαίρετο λαχανικό με το ιδιαίτερο σχήμα που μοιάζει με αιχμή δόρατος τ...
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού