Σελίδες

Παραδοσιακό πρωινό και στη Κέρκυρα ...



Νούμπουλο Κέρκυρας, εξαιρετικό τοπικό αλλαντικό απο χοιρινό. 

Η ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας (ΕΞΚ), σε συνεργασία με το δίκτυο παραγωγών τοπικών προϊόντων  "Η Κέρκυρα παράγει" πραγματοποίησε εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Corfu Pallace"  με στόχο την έναρξη εφαρμογής στη πράξη του "Τοπικού Συμφώνου Ελληνικού Πρωινού" στην Κέρκυρα και τη γνωριμία των μελών της (ΕΞΚ) με τους τοπικούς παραγωγούς, που αποσκοπεί στη διασύνδεση του τοπικού προϊόντος της Κέρκυρας με τον πρωτογενή τομέα και στην περαιτέρω γνωριμία των τουριστών - επισκεπτών με τις τοπικές γεύσεις.
Τονίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία επεκτείνεται και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. 
Στόχος είναι  τα τοπικά προϊόντα να συμπεριλαμβάνονται  στα γεύματα των ξενοδοχείων ώστε οι ξένοι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα δοκιμής τους και να έχουν άποψη για τα διατροφικά και ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Πηγή: Τουριστική Αγορά
           Κώστας Σουλιώτης
           25/04/2013 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου