![]() |
Νούμπουλο Κέρκυρας, εξαιρετικό τοπικό αλλαντικό απο χοιρινό. |
Τονίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία επεκτείνεται και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Στόχος είναι τα τοπικά προϊόντα να συμπεριλαμβάνονται στα γεύματα των ξενοδοχείων ώστε οι ξένοι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα δοκιμής τους και να έχουν άποψη για τα διατροφικά και ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.
Πηγή: Τουριστική Αγορά
Κώστας Σουλιώτης
25/04/2013
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου