![]() |
Ο Chef Vincenzo Guarino |
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε σε πολλά εστιατόρια με αστέρια Michelin, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, μαζί με διάσημους σεφ, όπως o Fredy Girardet στη Λωζάνη, o Andre 'Jaeger στη Ζυρίχη, o Gualtiero στο Κάπρι, o Peter Wiss στο Γκστάαντ και o Nazzareno Menghini στη Ρώμη. Στη συνέχεια προσελήφθη ως chef de cuisine στο Relais & Chateaux Bellevue Syrene στο μαγευτικό Σορέντο της Ιταλίας.
![]() |
Το μπαλκόνι του restaurant L' Accan στο Σορέντο της Ιταλίας |
Του απονεμήθηκε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2009, ενώ εργαζόταν ως executive chef του εστιατορίου I salotti, που στεγάζεται στο ξενοδοχείο Il Patriarca στην Τοσκάνη. Μετά την απονομή του αστεριού Michelin εργάζεται από το 2012 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Grand Hotel Angiolieri", L' Accan στη πόλη του Σορέντο.
Στην ερώτηση μας ποια είναι η φιλοσοφία του για την κουζίνα η απάντηση του είναι, προσπαθώ να κάνω αυτό που κάνω και αυτό που πιστεύω όσο πιο καλύτερα γίνεται, και να επικοινωνώ με τον πελάτη μέσα από τα χρώματα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Στην ερώτηση μας ποια είναι η φιλοσοφία του για την κουζίνα η απάντηση του είναι, προσπαθώ να κάνω αυτό που κάνω και αυτό που πιστεύω όσο πιο καλύτερα γίνεται, και να επικοινωνώ με τον πελάτη μέσα από τα χρώματα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Σε επόμενη ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο στο κόσμο κατά την άποψή σας, απάντησε το Grant Achatz Alinea στο Σικάγο.
![]() |
Το μαγευτικό Σορέντο της Ιταλίας |
![]() |
Μπουγιαμπέσα με οστρακοειδή και καλαμάρια, η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου |
![]() |
Καλαμαράκια σε μοντέρνα παρουσίαση |
![]() |
Μίνι Τιραμισού |
Πηγή:
The World's Best Food Magazine
Επεξεργασμένο κείμενο από Κώστα Σουλιώτη
19 Σεπτεμβρίου 2014
Ορισμένες φωτογραφίες πέφτουν πάνω στα κείμενα και έτσι δεν μπορούν να διαβαστούν.... Έλεος δεν την ελέγχετε τη σελίδα σας;;;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφή