Λαδοτήρι Μυτιλήνης Το χαρακτηριστικό κυλινδρικό σχήμα του. |
Η ωρίμανση του τυριού. Διακρίνονται τα στάδια ωρίμανσης με βάση το κιτρινωπό χρώμα που αποκτά το τυρί όσο περνά ο χρόνος της ωρίμανσης. |
Το προϊόν προσφέρεται στους καταναλωτές σε μικρά βαζάκια μέσα σε ελαιόλαδο. Ενώ στη συσκευασία του κιλού το προϊόν έχει εμποτιστεί στο λάδι σε προγενέστερο στάδιο. |
Επίσης μπορεί να συνθέσει από πλευρά τυριών το παραδοσιακό πρωινό της περιοχής των νησιών του Β.Αιγαίου.
Πηγές:
www.onlineexpo.gr
Umamipedia
Κώστας Σουλιώτης - Πέμπτη 23 Αυγούστου 2013
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου